

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
За най-добра текстура, претрийте изварата през сито – така ще стане кадифена и нежна
Слагам малко овесени ядки и кисело мляко - нова здравословна и интересна рецепта за обяд или вечеря
За най-добра текстура, претрийте изварата през сито – така ще стане кадифена и нежна
С тази техника те са по-здравословни
Далеч по-вкусни от традиционните пържени тиквички заради начина, по който се панират преди пържене
Ето я рецептата
Рецептата е от Турция, а както е известно, там са царе на баниците
Там ги правят по този начин и стават по-вкусни от всяка мръвка
Този трик е много елементарен, но ще ви спести нерви в кухнята
Това е стар сладкарски трик, който малко хора познават